Uitgangspunten bij webdesign en applicaties

Webdesign Nijmegen: "Design is a plan for arranging elements in such a way as best to accomplish a particular purpose". Charles Eames


Ons uitgangspunt

 

Uw boodschap, product of kunstwerk staat centraal, dat is ons belangrijste uitgangspunt bij het ontwerpen van een website of webwinkel. En het ontwerp moet zo zijn dat de bezoeker zo gemakkelijk als mogelijk bij de gevraagde informatie komt! Wij brengen uw ideeen, doelen en wensen met betrekking tot de website nauwkeurig in kaart. Zonder uw input kunnen wij namelijk nooit een website ontwerpen waarmee u tevreden bent en succes hebt!

Om tot een goed design te komen maken wij gebruik van een aantal "tools" waarmee we binnen relatief korte tijd een mooie goed werkende, doelgerichte  en "vindbare" (door search engine optimalisation = SEO) website of webwinkel kunnen maken die past bij wat u wilt uitstralen!

Elke website heeft als basis een Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf eenvoudig nieuwe inhoud kunt geven aan de site of de webwinkel. Voor websites gebruiken we het ModX CMS en voor webwinkels gebruiken wij het Magento Webwinkel framework. Meer informatie hierover vindt u in het submenu behorende bij deze pagina.

Ook voor de vormgeving maken wij gebruik van gereedschappen waarmee we snel tot een mooi resultaat kunnen komen. De vormgevingstools "Foundation" en Bootstrap zorgen voor een eenduidig uiterlijk en maken de site "responsive" (de site past zich zelf aan aan het apparaat waarop deze wordt bekeken). De site is dus goed te gebruiken op de desktop, de tablet en de telefoon, ongeacht welke browser wordt gebruikt.

Voor het bouwen van speciale webbased systemen / webapplicaties maken wij gebruik van bijvoorbeeld het PHP Framework Laravel. Indien nodig brengen wij speciale functionaliteit ook onder in MODX of Magento, afhankelijk van wat nodig is.

MODX C.M.S.

Magento 2 webshop

Zurb Foundation

Bootstrap

Laravel

Swift IOS

Links naar projecten:

leerschilderenonline.nl - online schilderlessen, Laravel project

stripwinkeldickbos.nl- magento webwinkel

schone-kunsten.nl- ModX website

mobilisation.nl - ModX website

ijssaloncicuto.nl- ModX website met online bestel module

ijssaloncicuto.p-planner.nl - ModX personeelsplanning applicatie

pro-art.nl - ModX website met maatwerk klanten informatie systeem

de-kleine-academie.nl - ModX website

Meer? zie de slide show op de voorpagina

Contact


Waldram Business Ventures BV
Nieuwe Markt 3
6511 XK Nijmegen
tel: 06-49390873
[email protected]

 

Onze expertise


HTML 5
JS
PHP maatwerk
Magento 2 webshops
ModX CMS
Laravel applicaties
Swift IOS app's

Integratie


Mollie betaal module

PayPal betaal module

MultiSafePay betaal module