Privacy


Uw Privacy is uw en ons belang!

Zoals zoveel bedrijven verzamelen ook wij gegevens van u. Uit hoofde van de nieuwe AVG - priviacy - wet die op 25 mei 2018 van kracht wordt leest u hier onder hoe wij met uw  gegevens omgaan wanneer u een domein registreert en host bij ons, of een website laat maken.

  1. Onze naam: Waldram Business Ventures BV, Nieuwe Markt 3, 6511 XK te Nijmegen (tel: 06-49 390 873). Waldram Business Ventures BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09123778 en bekend bij de belastingdienst met als BTW nr. 81 20 492 38 B.01. Website Constructeurs is ook onderdeel van Waldram Business Ventures BV, ook wel WBV genoemd in de volksmond
  2. Waldram Business Ventures BV vraagt van u de volgende gegevens: Uw Bedrijfsnaam, uw eigen voor en achternaam, uw (bedrijfs)adresgegevens, uw e-mail adres, telefoonnummer, indien noodzakelijk KVK nummer en BTW nummer. Deze gegevens gebruiken wij voor het registreren van de door u aangevraagde domeinnamen en hostingpakketten, het maken van uw website/applicatie en voor het verzorgen van onze financiele administratie. Uw gegevens worden met niemand gedeeld anders dan de gebruikelijke instanties die betrokken zijn bij het registreren van domeinen, zoals de registrar en de SIDN. Uw gegevens zullen (bedrijfsnaam/naam en adres) zichtbaar zijn in de "WHOIS" van uw domein.
  3. Uw gegevens worden opgeslagen in het streng beveiligde systeem van informer.nl (de boekhoudsoftware) en het dashboard van onze dedicated server die wordt gehost door FXW (flexwebhosting.nl). De software op deze server wordt door zowel ons zelf als door FXW (wij maken gebruik van een managed server contract) up to date en veilig gehouden. Als extra beveiliging hebben wij ook geinvesteerd in een uitgaand spamfilter, waardoor de kans zeer klein is dat up emailadres bijvoorbeeld gebruikt wordt voor het verzenden van spam. 
  4. Wij hebben uw gegevens met uw toestemming verkregen voor het zenden van facturen, het registreren van uw domein en het hostingpakket. Wij sturen u geen marketing mail, maar gebruiken uw adres wel om te communiceren over zaken die betrekking hebben op de diensten die wij leveren.
  5. Wij gebruiken op onze website geen cookies!
  6. Mochten uw gegevens niet juist zijn, laat het ons dan even weten, we kunnen ze dan corrigeren.
  7. Ten slotte, heeft u een klacht met betrekking tot ons gebruik van uw gegevens, meld dat dan. Wij zullen dan passende actie ondernemen opdat wij u altijd correct zullen benaderen.

Contact


Waldram Business Ventures BV
Nieuwe Markt 3
6511 XK Nijmegen
tel: 06-49390873
[email protected]

 

Onze expertise


HTML 5
JS
PHP maatwerk
Magento 2 webshops
ModX CMS
Laravel applicaties
Swift IOS app's

Integratie


Mollie betaal module

PayPal betaal module

MultiSafePay betaal module